We hope you enjoy our dreams!


Mijn nieuwe custom kinderboek idee! Ik ga de hulp van pappa en mamma nodig hebben... Ik, de allerhoogste opper boeman, verzoek alle ouders nederig om met ons boemannen/vrouwen samen te werken! Want de kinderboeken worden als een gek gedownload, terwijl mijn 18+ boeken niet zo makkelijk uitrollen: Mijn vraag aan alle ouders over de hele wereld is om een ​​e-mail te sturen met behulp van de knop hierboven/onder, met het achtergrondverhaal van uw kind en de nachtmerries of dromen die hij/zij heeft, en ik, de opper boeman, zal jouw tijd de moeite waard maken.

Want ik maak een persoonlijk verhaal over hen en stuur je een gratis exemplaar van het kinderboek (of gewoon hun eigen verhaal) in pdf-bestand, of je kunt zelfs verder gaan. En we sturen je een paperback met je eigen gemaakte omslag of titel met een persoonlijke boodschap van de boeman van uw keuze of van jezelf of misschien allebei voor je kind!

Dat is het idee van mijn nieuwe kinderboek terwijl je kunt kiezen tussen het hele boek of alleen het verhaal van je kind, alles tegen druk-/verzendkosten natuurlijk! Want wij boemannen/vrouwen, wil geen cent verdienen aan de kinderen die ik probeer te helpen ( en alle kinderen hebben wel eens hulp nodig)!

Dus we gaan zo transparant en eerlijk mogelijk zijn over de kosten! En ik zal alle ouders moeten oproepen om een ​​e-mail te sturen met de nachtmerries/dromen van uw kind naar de opper boeman op via de knop boven of onder of via deze pagina:

Of klik hier voor de boeman/vrouw van je eigen keuze!

En alles staat open om over eens te worden... De lengte van het boek, de titel van het boek en de natuurlijk de cover van het boek valt te bespreken, want ik heb zelf een grote kinderwens maar ik zal helaas altijd de opper boeman blijven!

Even een klein briefje aan de zijkant is van maandag 09-08-2021 Ik heb ten minsten 10 dagen geen wifi-verbinding, dus het kan even duren voordat ik de verhalen die ik in die periode ontvang, dus als je' binnenkort een verjaardagsfeestje hebt, houd me drie weken van tevoren op de hoogte. Ik heb nog geen flauw idee van de wereldwijde verzending, of tijdspanne, maar de verhalen/boeken zijn beschikbaar in het Engels en in het Nederlands, en hopelijk meer talen in de toekomst!

Hopelijk heb ik je hiermee voldoende geïnformeerd en hou ik contact met toekomstige ontwikkelingen!