De boeman klopper club hardcover verzameling

Published on 4 February 2023 at 16:36Deze hardcover bevat alle boeken tot nu toe en een totaal aantal pagina´s van maar liefst 303!!! Gevuld met alles wat de boeman klopper club zo uniek en mooi maakt en voor iedereen aantrekkelijk door de prijs en de aangeboden verhaaltjes die voor alle leeftijden geschreven zijn door mij de opper boeman Blue Sky en Mystiek! Wij van de boeman klopper club wensen u veel plezier met deze unieke hardcover die geweldig in uw boekenkast zal staan door de unieke boeman klopper club cover waar ons logo Dragobete uw grootste nachtmerries hopelijk zal doen verdwijnen! En uw kinderen of jijzelf natuurlijk lekker laat slapen want Dragobete ziet er misschien wel eng uit maar het is de waker van kinderen en de troost van een nacht gevuld met nachtmerries, zie Dragobete als de hoeder van alle kwaad die u of uw kind s´nachts lastig valt want Dragobete is onze steun en toeverlaat wanneer het over de begeleiding van een kind gaat!U kunt hier terecht voor een hardcover

De ultieme boeman klopper club hardcover verzameling


Alleen bij direct contact is het mogelijk om de ultieme boeman klopper club hardcover voor €18,- aan te schaffen! De direct contact informatie is info@theboogeymansclub.com of de.opper.boeman@gmail.com!


Heeft uw kind zijn of haar nachtmerries overwonnen stuur mij dan zo snel mogelijk een berichtje via de contact informatie die hierboven staat en uw kind krijgt natuurlijk zijn eigen boeman klopper club certificaat als boeman klopper en een eigen plekje op de boemannenclub.nl en zijn of haar eigen plekje op boogeymanbeater.com en tegen een kleine meerprijs wordt het certificaat ook thuisgestuurd in een print optie naar keuze zoals canvas of gewoon een ansichtkaart die u als ouder broer nicht neef of verre buurman inlijsten kan en kan laten zien aan uw kind of uw broer zus neef nicht of buurman dat ook hij of zij de boeman verslagen heeft! Of print het gratis certificaat zelf uit en lijst het certificaat zelf in!

Of klik hier


Met vriendelijke groet de boeman klopper club!


Add comment

Comments

There are no comments yet.