Nieuwe Boeman klopper club exclusive game en feature onderweg

Published on 2 August 2022 at 22:49Neem contact met me op als je de hele puzzel klaar hebt!

De.opper.boeman@gmail.com

Wat vind je van het idee om deze puzzel helemaal opnieuw samen te stellen met slechts enkele stukjes je hebt de afbeelding hierboven en ik hoop dat je deze test doorstaat Ik weet niet zeker wanneer het zal uitrollen, maar ik ben zeker dat het heel, heel, heel snel gaat gebeuren!

De boeman klopper club is altijd aan het verbeteren!

Deze puzzel is gratis te spelen, maar ik denk echt na over de mogelijkheid om deze puzzel te maken zoals een ouderwetse die we vroeger hadden!

Hopelijk heb ik je interesse!

Het is de enige boeman-klopper club puzzel die tot nu toe alleen op de boemannenclub te vinden is! Deze puzzel heeft echt veel moeite gekost om te maken, want het is een moeilijke! Het is een hele hele hele helemoeilijke!

Maar als je het kunt afmaken en je laat me het bewijs zien van de voltooide puzzel in zijn geheel, dan kun je je zoete wonderen verwedden dat ik je een verrassing geef, ik geef je de kans om een ​​boeman-klopperclubambassadeur te zijn! Dat betekent dat je alles kunt bespreken, jouw stem is net zo belangrijk als wij boemannen! Als je een ambassadeur bent, sta je zelf net onder de boemannen in rank!! Dus neem contact met me op via de.opper.boeman@gmail.com en laat het bewijs zien!


Het is te doen ik heb hem zelf opgelost in 27 seconden!Add comment

Comments

There are no comments yet.