Het horror kinder voorleesboek deel twee

Published on 15 October 2022 at 22:21

Het horror kinder voorleesboek deel twee


Dit specifieke boek en het zeer en ik bedoel zeer gewaardeerde deel één heeft een tweede deel waarin niet alleen ik, de opper boeman, je kinderen een verhaaltje voor het slapengaan vertel, maar Blue Sky haar eerste verschijning ooit maakt en Mystiek heeft haar verschijning ook bekend gemaakt en na de introductie ze aan de wereld, we hopen dat je geniet van de verhalen die nog moeten komen!

Om nog maar te zwijgen van het feit dat ik, de opper boeman, je zelf tien verhalen heb gegeven in dit gratis te downloaden kinderboek met 12 verhaaltjes voor het slapengaan!

Het eerste deel ging plechtig over het verslaan van de boeman en de boeman maakt zijn aanwezigheid nog steeds bekend in dit boek, maar ergens in de diepte achter de middeleeuwen waar weerwolven en vampiers en de maan en robots en zombies en meer en meer zijn op de strijd in de frontlinie in dit boek....

Met trots kondigen we het tweede deel van het horrorboek voor kinderen aan dat hardop wordt voorgelezen, alleen gratis te downloaden bij de boeman klopper club!

met een optionele aankoop om je favoriete boeman te steunen!

We hopen dat je van onze dromen geniet, en wees geen vreemde in onze club, we zijn altijd bezig met het verbeteren en verbeteren van het beste wat we kunnen!

Met vriendelijke groet, de opper boeman-oprichter van de boeman klopper-club!


klik op de foto om de hardcover te bestellen:


Add comment

Comments

There are no comments yet.